• Telefon: 0762 235 333 (secție)
  • Adresă: Str. Bucur nr. 19, București (Maternitatea Bucur, Pavilion B)
Logo Scoala Mamei AB

Cursul cuprinde jocuri, activităţi practice şi teoretice despre alimentaţie şi igienă, exerciţii fizice permise în sarcină, metode şi tehnici de relaxare în timpul sarcinii, în perioada travaliului şi în timpul naşterii, tehnici de respiraţie, alăptare, lăuzie, îngrijirea nou născutului (masajul, baia, schimbatul scutecului, etc), depresia postnatala, legislaţie etc.

Preț

Toate gravidele care sunt urmarite pe perioada sarcinii de un medic ce isi desfasoara activitatea in Maternitatea Bucur si care urmeaza sa nasca in clinica noastra pot participa gratuit la toate cele 4 module ale cursului. Pentru a beneficia de gratuitate, pana la sfarsitul cursului (modulul 4), gravida trebuie sa se prezinte cu o adeverinta/trimitere/act medical care sa ateste ca sarcina este urmarita de un medic ce isi desfasoara activitatea in Maternitatea Bucur si sa poarte semnatura si parafa medicului.

Gravidele care nu sunt urmarite si nu urmeaza sa nasca in Maternitatea Bucur, pot participa la cursuri platind o taxa de participare de 150 ron (pentru toate cele 4 module).

Tăticii

Toti viitori tatici participa gratuit la cursuri, indiferent de locul unde este urmarita si urmeaza sa nasca partenera lui. La sfârşitul cursului vor  primi un atestat de participare ce ii acordă dreptul de a beneficia de 10 zile concediu plătit, dupa naşterea copilului, conform Legii concediului paternal nr. 210/1999, aprobată prin H.G. nr. 244/2000

Unde

Cursurile se desfasoara in Maternitatea Bucur, Pavilionul B, in Sala de cursuri care se afla la demisolul cladirii (prima usa de termopan din curtea maternitatii), Str. Bucur nr. 19, Sector 4, Bucuresti.

Pentru mai multe informaţii şi înscrieri puteţi scrie pe adresa de mail: scoalamamei@yahoo.com persoana de contact Anca Balasoiu,  pe site-ul www.scoalamamei.com sau vă puteţi adresa moaşelor şi asistentelor medicale ce îşi desfăşoară activitatea în  Pavilionul B al Maternităţii Bucur.

In cazul in care nu ati primit un raspuns din partea noastra in maxim 72 de ore de cand ati trimis un mesaj pe mail va rugam sa reveniti deoarece este posibil ca noi sa nu fi intrat in posesia lui.

De asemeni puteti gasi programul de curs dar si informatii despre activitatea noastra pe adresa de facebook:  https://www.facebook.com/ScoalaMamei.AncaBalasoiu/.

Când

În contextul actual, cursururile Școala Mamei de la Maternitatea Bucur se suspendă pe o perioadă nedeterminată!
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și să ne revedem sănătoși în curând!

Înscriere

Pentru confirmarea inscrierii la curs este necesar sa completați formularul de înscriere sau să trimiteti un mail la adresa scoalamamei@yahoo.com care sa contina: seria de curs la care doriti sa participati, numele participantilor si un numar de telefon la care puteti fi contactati in cazul in care apar modificari de program.

Mentionam ca modificari de program apar doar in cazuri exceptionale si vor fi anuntate din timp pe mail sau la telefon, vor fi postate atat pe site-ul nostru www.scoalamamei.com cat si pe adresa de facebook: ScoalaMamei.AncaBalasoiu

Partenerii noștri

Le mulțumim tuturor partenerilor și sponsorilor noștri care se implică în acest proiect.

Înscrie-te la curs