• Telefon: 0762 235 333 (secție)
  • Adresă: Str. Bucur nr. 19, București (Maternitatea Bucur, Pavilion B)

Andrei Bogdan Cristescu 10.06.2018

Sarut mana! (Asa m-a invatat mami ca este politicos sa spun 😊)

Ma numesc Andrei Bogdan (Bobita) si m-am nascut pe 10 iunie anul acesta. Sunt un nazdravan si jumatate, motiv pentru care mami nu a putut sa va trimita mail pana acum.
In 4 iunie, cand doamna doctor Mariana Astanoaei, care m-a supravegheat cat am fost in burtica, a vazut ce voinicel sunt a luat decizia ca eu sa ma nasc prin cezariana in 11.06. La inceput am fost mandru ca ma voi naste asemenea marelui imparat Cezar si ca stiu si ziua, ca sa ma pregatesc, sa am freza facuta. Doar nu ma puteam arata asa, oricum.
Insa ulterior m-am razgandit. Cum sa imi spuna cineva mie ce sa fac si cand sa fac? Prin urmare in 8 iunie am inceput sa imi pregatesc iesirea. Mami a ignorat semnele si si-a vazut de ale ei. Suparat, am inceput sa caut butonul de catapultare. Tot cautand, nu stiu ce am facut ca mami a sangerat. Asa cum fusese invatata s-a dus la spital.
Dar acolo erau o multime de oameni, numai doctorita mea draguta nu. Ei bine, m-am hotarat ca nu mai vreau sa ies. In plus mai juca si Halep finala la Roland Garros, deci ar fi trebuit sa impart gloria cu ea. Am decis sa mai astept.
Mami a ramas in spital sub observatia medicilor. In ziua urmatoare, in 10 iunie, au luat decizia ca trebuie sa ies afara. S-au gandit bine pentru ca eram cam inghesuit. Astfel ca la ora 19.51 am vazut lumina din sala de operatii. M-au luat, m-au sters, m-au aspirat si m-au infasat. Am urlat cat m-a tinut gura si am tras de aspirator, de mainile doamnei neonatolog, de tot ce am prins. Au spus doamnele cu voce tare ca am 3900 gr si 54 cm, iar cineva a spus:”Voinicel!”. Era o voce cunoscuta.
„Ia da-te aproape!”, am zis.
M-au dus aproape si am simtit-o. Era mami. Mi-a placut de ea, dar nu am stat mult la discutii ca aveam ceva treaba cu doamnele de la neonatologie.
Cam asta a fost cu nasterea mea. Concluzia ar fi:”Fac ce vreau si cand vreau.”
Si acum tot asa fac. Mami si tati m-au si botezat crezand ca voi fi mai putin nazdravan. De unde?
Am venit aici sa le fac si zile fripte si nopti albe, nu doar sa le aduc bucurie si implinire.
Nici nu stiti ce bine canta mami melodii inventate de ea si cum bate pas de defilare, doar, doar o alunga colicii. 😂
Va las acum ca sunt tare ocupat. Va pup si… ne vedem curand pentru ca mami vrea sa imi faca un fratior sau o surioara. Zice ca nu am reusit sa o sperii. E ambitioasa… 😁
Cu drag,
Bebe Cristescu

(Cursanti Camelia si Robert Cristescu 😘)

P.S. Va trimit si poze sa vedeti ca am fost simpatic atunci cand m-am nascut si am ramas simpatic.