• Telefon: 0762 235 333 (secție)
  • Adresă: Str. Bucur nr. 19, București (Maternitatea Bucur, Pavilion B)

Draga mea raza de soare

Daca mi-am dorit ceva dintotdeauna, constant si fara indoieli, a fost sa devin mama. De cand ma stiu mi-am dorit sa am 2 fetite, sanatoase, vesele si norocoase.

Si uite ca de indata ce m-am hotarat ca a venit timpul sa imi indeplinesc visul, din prima incercare a aparut un mic firisor de viata. Testul de sarcina, prima data cand i-am auzit inimioara, prima ecografie cu un mic bob de mac care avea sa creasca in mine si sa imi aduca atata fericire… si desigur momentul in care am aflat ca e fetita au fost clipe pe care si eu si sotul meu le vom purta vesnic in suflet.
Viitoarea noastra micuta creste inca in burtica, si loveste, si impinge, se roteste si invarte si isi face simtita prezenta mereu. Iar noi, ne pregatim sa o primim pe lume. Ca orice viitoare mama imi fac adeseori griji ca nu ma voi descurca, dar de indata ce pun mana pe burtica si o simt miscand stiu ca voi fi cea mai buna mama din lume pentru ea, iar ea, desigur, o raza de soare pentru mine.
Asa ca te asteptam cu drag, iubirea noastra mica, sa te nasti sanatoasa si sa ne umpli viata de bucurie. Iar cu ajutorul lui Dumnezeu, peste cativa ani sa astepti si tu alaturi de noi, cu nerabdare, un fratior sau o surioara.

Deleanu Silvia