• Telefon: 0762 235 333 (secție)
  • Adresă: Str. Bucur nr. 19, București (Maternitatea Bucur, Pavilion B)

Minunea mea, David George

Cand ne-am hotarat sa devenim parinti ne era teama, simteam ca nu suntem pregatiti, mai ales eu, ca mama. Dar stiam ca Dumnezeu o sa imi dea putere si o sa ma ajute sa pot face fata oricarei situatii. Dupa ce am aflat ca sunt insarcinata, a urmat o perioada superba. Incercam sa-mi imaginez cum arata, cum o sa fie viata noastra de familie… in trei.

David, ingerasul nostru, a venit in viata noastra pe 7 Martie 2012, intr-o zi insorita. Din senin au inceput sa cada fulgi mici de nea. Pentru mine era clar! Se intampla o minune, urma sa se implineasca un vis: visul meu de a deveni mamica!
Dupa lungi asteptari, David a aparut in viata noastra! Momentul cand l-am tinut prima data in brate a fost unic. Imi amintesc cu emotie prima intalnire cu el, aveam ochii in lacrimi si simteam ca imi tremura tot corpul, ii multumeam lui Dumnezeu pentru minunea pe care o aveam la piept. Si…de atunci nu trece o zi in care sa nu-I multumesc pentru minunea din viata noastra. Acest copil cu parul balai si trasaturi perfecte (cum imi place sa-i spun), ne-a schimbat viata, dandu-i un nou sens, ne-a facut mai responsabili si , bineinteles, suntem extrem de fericiti! Cand il privesc, vad sensul vietii mele, vad dragoste neconditionata si implinire. Imi da putere si ma face sa depasesc orice obstacol, doar sa-l stiu langa mine.. Imi place sa-l privesc cum zambeste, cum danseaza, cum mananca…cum doarme…ce mai, nu incape indoiala, e un ingeras trimis de Dumnezeu!Aceste lucruri „simple ”nu fac decat sa-mi aminteasca in orice clipa cat de important este sa ne bucuram de fiecare moment petrecut impreuna, incerc sa imortalizez orice moment stand ca un paparazzi dupa el (desi nu prea ii place sa stea la poza) si vreau sa petrec cat mai mult timp alaturi de el. Ne dorim din suflet sa mai apara in viata noastra si o surioara sau un fratior pentru David. Sper ca Dumnezeu sa ne-asculte rugaciunile! NIHIL SINE DEO!

Stanescu Andreea, Arges