• Telefon: 0762 235 333 (secție)
  • Adresă: Str. Bucur nr. 19, București (Maternitatea Bucur, Pavilion B)

Politica de confidentialitate si prelucrarea datelor

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Incepand cu 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European privind Protectia Datelor cu Caracter Personal nr. 679/2018. In consecinta, am implementat toate masurile tehnice si organizatorice astfel incat datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie in siguranta.

Prin urmare, dorim sa va informam ce se intampla cu datele dumneavoastra atunci cand alegeti sa comunicati cu noi prin intermediul web-site-ului, sau cand doriti sa participati la un concurs pe care il organizam:

Ce date prelucram, in ce scop, pentru ce termen, in ce temei?

In toate situatiile, vom incerca sa respectam principiile prelucrarii datelor cu caracter personal: legalitatea, corectitudinea si transparent, limitarea la scopul specific, minimizarea datelor, acuratetea datelor, limitarea stocarii, integritate si confidentialitate, responsabilitate.

(I) Pagina de contact

Daca doriti sa ne transmiteti un mesaj utilizand pagina noastra de contact, va vom solicita informatii precum: nume si prenume, numar de telefon, email, data probabila a nasterii, daca nasteti in Maternitatea Bucur, numele partenerului.

Intrucat pagina de contact va pune la dispozitie un camp prin care ne puteti trimite mesajul dvs., vom prelucra orice alte date cu caracter personal pe care dvs., in mod voluntar le veti introduce acolo.
Datele dvs. personale vor fi folosite pentru a raspunde mesajului transmis de catre dvs. sau pentru a face orice alte demersuri pe care ni le-ati solicitat.

(III) Concursuri

Daca veti dori sa participati la unul dintre concursurile pe care le organizam, vom prelucra date precum: numele si prenumele, telefonul, judetul, data probabila a nasterii, e-mailul.

Datele vor fi prelucrate doar in scopul derularii concursului si desemnarii castigatorilor si doar pe perioada derularii concursului la care v-ati inscris, iar dupa aceasta perioada vor fi stocate atata timp cat va fi necesar pentru exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau in scopuri financiar-contabile.
Intrucat comunicarile dintre noi au loc prin intermediul unui web-site, vom putea prelucra si date precum: adresa IP, tip browser folosit sau tip-ul device-ului folosit.

(IV) Telefonic

In masura in care ne veti contacta telefonic, vom prelucra numele si prenumele dumneavoastra si nr. de telefon, iar daca sunteti deja pacienta/pacientul noastru si ne solicitati informatii cu privire la existenta d-stra pe lista participantilor la cursuri, va vom solicita informatii suplimentare de identificare pentru a ne asigura ca nu divulgam astfel de informatii unor terte persoane, ci doar dvs.
Convorbirile telefonice nu sunt inregistrate.

Daca am stabilit o inscriere la curs sau ne-ati solicitat sa va transmitem un mesaj scris ulterior convorbirii telefonice, vom folosi datele dumneavoastra de contact pentru a va raspunde.

Temeiul juridic al prelucrarii

Datele dumneavoastra sunt prelucrate in temeiul consimtamantul dumneavoastra pe care il veti putea retrage oricand. Pentru detalii, va rugam sa cititi sectiunea “Ce drepturi aveti”.

Masuri de securitate

In toate situatiile, va rugam sa limitati la minimum transmiterea de date sensibile.

In masura in care transmiteti date personale apartinand altor persoane, va rugam sa va asigurati ca aveti consimtamantul acelor persoane pentru a ne transmite datele acestora.

Nu vom raspunde pentru incidentele de securitate sau sesizarile care vor aparea ca urmare a nerespectarii de catre dumneavoastra a recomandarilor noastre sau pentru neluarea de catre dumneavoastra a altor masuri de protectie a datelor dumneavoastra.

Va putem asigura doar de faptul ca, odata ajunse la noi, datele dumneavoastra sunt protejate impotriva distrugerii, pierderii, modificarii, divulgarii sau accesului neautorizat, accidentale sau ilegale, prin asigurarea securitatii sistemelor informatice, asumarea de catre salariati de obligatii de confidentialitate, realizarea de verificari periodice privind modul in care sunt respectate masurile tehnice si organizatorice pe care le-am implementat.

Web-site-ul nostru este securizat prin conditiile de securitate specifice companiei care gazduieste site-ul https://scoalamamei.com.

Destinatarii datelor?

(I) Datele furnizate prin pagina de contact, cariere sau telefonic

La datele pe care ni le veti furniza prin intermediului web-site-ului nostru: https://scoalamamei.com, vor avea acces doar anumiti angajati ce au in fisa postului sarcina de a gestiona date cu caracter personal dar si obligatia inregistrarii, arhivarii si pastrarii confidentialitatii datelor.

Daca va fi necesara transmiterea datelor dumneavoastra catre terte persoane, ne vom asigura in toate cazurile ca aceasta se va face doar in scopuri strict necesare, legitime, si doar cu acordul dumneavoastra.

(II) Datele furnizate pentru concursuri

Datele pe care ni le veti furniza in cazul in care participati la concursuri organizate de catre noi vor putea fi transmise catre alte societati care ofera servicii conexe derularii concursurilor, precum platforme de extragere a castigatorilor, firme de curierat pentru livrarea premiilor, organizatorii parteneri ai concursurilor si care pot actiona, fie in calitate de imputerniciti ai nostri, fie in calitate de operatori de date.

Ce drepturi aveti?

In calitate de persoana ale carei date cu caracter personal sunt prelucrate de catre organizatorii cursurilor ,,Scoala Mamei AB’’, beneficiati de urmatoarele drepturi conferite de legislatia in domeniul protectiei datelor:

(I) art. 15 din GDPR: dreptul de acces la date si care presupune dreptul de a obtine o confirmare din partea noastra ca prelucram datele ce va apartin, precum si informatii cu privire la: scopul prelucrarii, categoriile de date prelucrate, destinatarii acestora, perioada de stocare a acestora, existenta dreptului de a ne solicita rectificarea sau stergerea datelor, restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de opozitie, a dreptului de a depune o plangere in fata unei autoritati de supraveghere, daca exista un proces decizional automatizat, respectiv daca sunt luate decizii doar ca urmare a prelucrarii automate de date, daca datele sunt transferate catre tari terte si ce garantii au fost implementate de catre noi pentru a se asigura securitatea datelor transferate (art. 15 din GDPR).

(II) art. 16 din GDPR: de a ne solicita rectificarea, fara intarzieri nejustificate, a datelor care nu mai corespund situatiei actuale; vom derula periodic actiuni de actualizare a bazelor de date, situatie in care veti putea primi solicitari in acest sens. Insa, va rugam ca si dumneavoastra sa ne contactati imediat ce datele pe care ni le-ati trimis s-au modificat pentru a face actualizarile necesare.

(III) art. 17 din GDPR: de a va retrage consimtamantul pe care ni l-ati acordat pentru prelucrarea datelor si de a solicita stergerea acestora, cu mentiunea ca retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrarii efectuata pe baza acestui consimtamant, inainte de retragerea lui de catre dumneavoastra.

(IV) art. 18 si 21 din GDPR: de a va opune prelucrarii si de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va opuneti prelucrarii, pana la momentul solutionarii acestei cereri.

(V) art. 20 din GDPR: dreptul la portabilitatea datelor.

(VI) dreptul de a va adresa cu o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu sediul in B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania; anspdcp@dataprotection.ro; Telefon: +40.318.059.211 /+40.318.059.212; Fax: +40.318.059.602; http://www.dataprotection.ro/?page=contact

Cum ne gasiti?

Pentru exercitarea drepturilor dumneavoastra, pentru transmiterea de orice mesaje, sesizari, puteti contacta la adresa de email: scoalamamei@yahoo.com sau la adresa sediului nostru pe care o gasiti in pagina „contact”.

Va vom raspunde in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la primirea mesajului dumneavoastra.

COOKIES

Cookie-urile folosite sunt in scop de analiza a traficului siteului (Google Analitycs) cât și cele utilizate de YouTube. Siteul nostru nu utilizaeaza cookies in sopuri personale sau publicitare.

 

Lista Cookie-urilor este:

Google Analytics

1 _gat
2 _gid
3 _ga

YouTube

1 NID
2 YSC
3 GPS
4 VISITOR_INFO1_LIVE
5 PREF

Vezi aici cum foloseste Google si YouTube Cookies-urile – LINK

Cum setezi dezactivarea Cookies-urilor din browser – LINK

Prezenta politica poate suporta modificari daca apar prevederi legale noi sau instructiuni si recomandari oficiale.

Înscrie-te la curs